POLICIJSKA UPRAVA KOPRIVNIČKO – KRIŽEVAČKA
Trg Eugena Kumičića 18, 48 000 Koprivnica, tel.: +385 48 656 411
koprivničko-križevačka uprava > Savjeti > Privremene regulacije prometa

Privremene regulacije prometa

Privremena regulacija prometa u Križevcima 

Radi izvođenja radova biciklističkih traka u Bjelovarskoj ulici i Ulici kralja Tomislava u Križevcima, kretanje vozila državnom cestom broj 22 biti će otežano i odvijat će se prema prometnoj signalizaciji za privremenu regulaciju prometa.

Radovi i privremena regulacija prometa trajati će od 4. listopada do 15. prosinca 2017. godine, te molimo sudionike u prometu da istu poštuju. 

Privremena regulacija prometa - Radnička cesta u Draganovcu

U utorak, 30. svibnja, započeli su radovi na rekonstrukciji prometnice, izgradnji biciklističko-pješačke staze i oborinske kanalizacije na Radničkoj cesti u Draganovcu. 

Rečeni radovi izvodit će se u periodu od 90 kalendarskih dana, dok će se promet motornih vozila odvijat obilaznim pravcima.  Molimo sve sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju. 

Radovi na prilaznoj cesti (Gradec - Sveti Ivan Žabno)

Zbog izvođenja radova prilazne ceste (priključak na željezničku postaju) i izgradnje nove željezničke pruge na dionici Gradec – Sveti Ivan Žabno, kretanje vozila biti otežano i odvijati će se prema prometnoj signalizaciji za privremenu regulaciju prometa. Radovi će se izvoditi od 19.5. do 31.10.2017. godine u vremenu od 7 do 18 sati. Sudionike u prometu molimo da poštuju privremenu prometnu signalizaciju.