POLICIJSKA UPRAVA KOPRIVNIČKO – KRIŽEVAČKA
Trg Eugena Kumičića 18, 48 000 Koprivnica, tel.: +385 48 656 411
koprivničko-križevačka uprava > Savjeti > Privremene regulacije prometa

Privremene regulacije prometa

Privremena regulacija prometa u Đurđevcu

Dana, 14. svibnja, započeti će radovi na izgradnji kružnih tokova prometa na raskrižju Ulice Stjepana Radića s Vinogradskom ulicom i s Ulicom Đure Basaričeka u Đurđevcu. Predviđeno trajanje radova je 90 dana, a radovi će se izvoditi radnim danom od 7 do 17 sati.

Tijekom prve faze radova u trajanju od 45 dana za sva promet će biti zatvorene dionice Ulice S. Radića, Vinogradske ulice i Ulice Đure Basaričeka u zoni radova.  Sukladno privremeno postavljenoj prometnoj signalizaciji, promet iz pravca Virovitice biti će preusmjeren na Radničku cestu, a promet iz pravca Bjelovara i Koprivnice biti će preusmjeren na Bjelovarsku ulicu, te dalje ulicama grada Đurđevca sukladno privremeno postavljenoj prometnoj signalizaciji. 

Tijekom druge faze radova, od 46 do 90 dana izvođenja radova, promet će se odvijati rečenim raskrižjima uz privremenu regulaciju prometa jednim prometnim trakom.

 Privremena regulacija prometa u Križevcima (Moto utrka) 

U nedjelju, 24. lipnja, u organizaciji Motociklističkog kluba Križevci održat će se moto utrka za Prvenstvo Hrvatske i KUP HAK-a „Nagrada Križevaca 2018“, a u sklopu koje će se privremeno zatvoriti promet za sva vozila u Ulici Franji Račkog, Ulici Frana Supila i Ulici Tadije Smičiklasa u Križevcima u vremenu od 7 do 20 sati. 

Tijekom privremenog zatvaranja prometnica, promet vozila odvijati će se obilaznim pravcima sukladno postavljenoj prometnoj signalizaciji. Molimo sve sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju i pridržavaju se uputa policijskih službenika i prometnog redara Grada Križevaca.